♥ kesayanganku ♥

Saturday, 23 July 2011

peneman hati dikala sunyi :(


salam . selamat petang semua . *malam da ni kan :|
owkeyhla mlm ni sara ta mawu sedeyh sedeyh tapi kalau ade terkeluar jugak sumthing yang sebak tuh mknenye mmg da ta bole nk control la ey . sara cube nk story pasal bnde laen pulak malam ni . owkeyh !
dulu ,
sara penah je cite kn yg sara ta suke korean punye drama en . sebenarnye kan sara mmg ta suke tapi . .
pada suatu malam yang sunyi . hehehe . nisa la ni , kwn baek sara kt cni die pengaruh sara utk dduk sebelah die n layan satu korean drama ni , sara pon layan la en . tajuk die 'he's beautiful' .
cite ni la yg telah menambat hati sara . yeah ! finally !
tapi memang ramai la en yg perli perli sara sb mmg semua tawu kowt yg sara sgt tidak menyukai korea .
tapi tetibe jatuh cinta pulak , tuh la org kate ta kenal maka ta cinte :)
senyum sekejap setelah beberapa hari berduke :|
hurmmm , sebenarnye sara tawu yg sara agak ketinggalan la en sb cite ni orang layan da lame da . tp sara baru je over over melayan cite ni en yelaa sb sara baru tawu yg cite ni bes .
n sara suke lelaki dalam cite ni , hero die la . 

JANG GEUN SUK

hehehe , kalau u all perasan en kt sebelah ni ha ade sara letak pic die . hubby baru sara ni la .
comeyl  en ? die la peneman sara di kala sunyi sekarang ni . klu searchin kt google ta sah kalau ta taip name die dulu , setiap gambar die sara save . pergh ! fanatic tetibe :O
sara ta penah bwt profile pic gambar lelaki korean tetibe selepas tgk cite beliau trus sara bwt DP !
mmg sgt terbaek la , sape sangke kan . ta suke trus jadik gile gile mcm ni . haish ~
cerite die sgt terbaek la .ini antaranye pelakonnye ey :



cerite ni mmg bwt sara berjage sampai 5 pagi la n ta sampai seminggu pon klu ikowtkan sara da berjaye abeskan drama romantic+comedy ni . sgt suke hati .
tp sara layan cite ni sebelum fenomena hati luka melanda la . skang ta layan da . 'secret garden' pon sara layan separuh je . haish ! kenape terkenang balik ni ha ? bodo la kaw sara !
sambung balik .
owkey owkey then skang ni sara tgh bz melayan 'baby & me' .
terbaek jugak n pastinye heronye adelah hubby baru sara si JGS !
yang mane mane ketinggalan mcm sara jugak sila la melayan korean drama ni k .


sara da mmg fallin love ngan JGS !
ouch kenape anda mencuri hati saye di kala fenomena hati luka melanda ? 
:(