♥ kesayanganku ♥

Monday, 8 August 2011

sejuta impian !


owkeyh now kite ckp psal sejuta impian .
mcm dlm tv tuh , hehehe . bezanye ini impian sara je la . 
sejak sejak LULU da tade n sejak sejak fenomena hati luka semakin berlalu pergi , sara ade simpan satu impian . yeah ! impiannye adelah sara na crik pengganti bwt LULU .
mule mule my best buddy si dayah ade la bg idea utk bela satu bnde alah ini but sara tamo la sb die agak busuk sb die spesis mcm hamster jugak so tamo la yg busuk busuk . hehehehe .


so sara pilih utk bnde alah kt atas ni .
hahaha ini namenye SUGAR GLIDER . 
skang sara mmg tgh bwt research psal bnde berbulu ni la . bkn senang jugak la na jage die tp oleh sb die terlalu comeyl sara yakin la yg sara na bela .
mule mule igt na beli sndrik la kan but ade la seseorang ni offer utk belikan .
hehe , sronok ! tp lps raye ni la bru bela . 
sara da byk jugak tnye pndapat org tentang SG ni dieorg ckp SG ni manje , kuat merajok .
HAHA mest comeyl tym die majok tuh . cant wait la !
owkeyh so pd sape sape yg berminat na bela SG ni jugak siasat la dlu ey mcm yg sara bwt .
itu saje nk update . 
bubye semua :)