♥ kesayanganku ♥

Sunday, 21 August 2011

selamat pagi - mood raye ~


Assalamualaikum semua .
selamat pagi . awal ta sara bangun ? hehe , sara bangun awal sb sara klas .
so oleh sb sara klas sara kene la bgn awal , skang ni sara dlm klas .
baru je lps bwt test pn . laila .  haish test tuh kan . aptb ~
sara ta tau la ape yg sara meraban dlm tuh , yg laen tuh tnye tnye kwn je .
terbaek kan sara :)
bkn ape skrg ni mood na raye da menguasai pemikiran dan hati la .
jadi ssh sgt na fokus ape ape dlm klas ni .
yg bwt sara ag xcited yela sara da ade baju raye . hehehe .
abg angkat sara , abg syakir yg belikan utk sara . haishh terima kasih abg akir .
ssh je tp sumpah baju tuh chantek sgt sgt . wane purple .
lps tuh sara ade ag satu baju raye . itu special lg la . tp ta siap dijahit ag sb sara anta tempah lambat :(
so ble da ade baju raye semangat utk raye ag berkobar kobar la en * ayat ta bole bla :|

tahun ni sara raye kat pahang . da lame rasenye ta raye kt pahang .
kt pahang ni kampung mama . kampung ayah kt epoh .
so ta tau ag la en balik epoh ke ta .
tahun ni rase mcm meriah cket raye tahun ni mungkin sb da lame ta raye kt kampung .
so ble dpt raye ngan sepupu sepupu n saudara mara rase mcm semangat cket la :P
sara happy jugak sb cuti raye kali ni lame cket dr sebelum ni .
sb kiteorg punye cuti skali ngan cuti midsem so dpt la cuti 2 minggu . yeeeha !

tp nmpk mcm sara happy pon tetap ade perkara yg bt sara sedey .
sara ta tau la sara kuat ke ta utk lalui semua ni .
tp sara janji pd dri sara utk cuba jadik kuat n tabah .
sara harapkan semangat dr kwn kwn jugak . doakan sara owkeyh .
owkeyhla tamo sedeyh . ouh air mata tamo murah sgt ey =,=




owkeyh lihat gambar di atas ey .
sara tau masih awal lagi . ade seminggu lebeyh lagi kan .
tp mane la tau sara tade kesempatan na ucapkan salam raye ni kan . ajal maut di tgn Allah swt .
jdik , dgn ini sara atau name sebenar nur maisarah ingin mengucapkan

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

minta maaf la andai sara ade tersalah kata atau terbwt ape ape yang ta kene .
kita manusia yang ta mampu na lari dr melakukan kesilapan .
ta bole na jemput dtg rumah sb sara ta raye kt rumah tahun ni . hehe .
so klu terserempak kt mane mane tuh jgn lupe hulur duet raye ey . HAHA :D
owkeyh la . sekian dr sara .
salam :)