♥ kesayanganku ♥

Thursday, 22 September 2011

baju baru untuk mr blog :D


hi semua . selamat petang ya :)
ok , sara taknak pendahuluan panjang sangat nnti melalut nth ape ape .
so sara nak cte yg hari ni sara keje ofis hour so abes keje dlm pukul 3 lebih tadik .
hari ni sara keje kt wad mata . sgt terbaek sb takde keje sgt tapi tak rase lame la :)
so balik je dr keje sara trus tuka uniform .
siap trus , sara g bilik ms rawr sara . utk ape ? utk on9 la sb bilik sara tenet mcm setan siket . ikot suke die je nk ade ke takde kan . aptb ~

so on9 je trus sara bukak mr fb + mr tweet + mr blog .
sb 3 je la yg sara rindu gile baban klu tak bukak lame lame . hehehe .
okla , bile je sara bukak mr blog kan sara rase mcm die kurang ensem hari ni maybe sebab die pkai baju lame  hari ni so ape lg sara pon korek idea utk carik baju baru utk die .
so seperti ape yg korang semua nmpk mr blog dh pon pkai baju baru :)
cantik tak baju baru mr blog ? purple ok !
so ini je la yg sara mampu bt lagipon tak nampak serabot . tenang je en :)
okla . korang tak nak tuka baju mr blog korang ke ?? :)
itu saje utk petang ini. bubye semua .
sayang semua :D