♥ kesayanganku ♥

Sunday, 30 October 2011

TERENGGANU KALAH :(




woot woottt .
oke semua . oleh sbb sara bangun awal hari ni n sara pon tgh ade mood nk update blog so sara pon nk story mory kt korang semua psal kekalahan terengganu bola piala malaysia semalam .
adess ! mcm mane boleh kalah ni ??
mmg la sara bukan org terengganu , study je kan kt sini tp sara nak jugak la terengganu menang .
nk tau sb ape ?? sb nk cuti . hehehehehe .
dieorg kate klu terengganu menang , hari ni tak payah keje :)
tp malang itu memang takkan berbau smpai bile2 kan so terpkselah keje jugak hari ni .
haishh dh la tuh terengganu kalah mmg memalukan sungguh la .
cube la kalah tuh bergaye siket , ni tak . amek kau setepekk ! gerammmm !

jadik takdelah cuti utk hari ni .
tp takpelah ape2 pon tahniah la utk NS sb menang .
menang nasib je tuh der . HAHAHA :D
yg paling sara kesian en , org2 terengganu yang sanggup turun shah alam sb nk tgk bola ni tp at last hampa je kan . takpela sabar k . takde rezeki la tuh . nk bt mcm mane en =.="
okla semua .
nk sambung tdo .
ZzZzzzzZZ

-____________-