♥ kesayanganku ♥

Wednesday, 18 January 2012

tidur lena !


lena tidur dalam kelas pagi ni =.='


Assalamualaikum dan selamat pagi semua .
hari ni sara lambat bangun pagi . oke fine ! tapi kenape ?
sebab semalam seriously tak boleh nak tidur .
at last sara text ain bgtau die sebab sara tak boleh tidur .
then , layan lagu sampai terlena dalam pukul 3 4 macam tuh .
mmg terok la rasenye ! aiskk serabut la , dah la hujan semalam macam macam terbayang .
so , hari ni ape lg memang tidur dalam kelas la . sara tak kesah dah ade puan kt depan tuh .
die bagi test then sara jawap separuh je , separuh lagi member yang jawap .
then , ape lagi memang lena la sampai lah puan keluar . memang tak sedar ape dah .
sedar sedar je ain kejut bagi aiskrim memang takde feel la nak makan kan .
lepas tu baru la bangun pegi balik kat ain amek aiskrim . huhuhu !

sekarang ni ade dekat luar kelas , sara tgh praktis suare latar untuk kiteorang punye roleplay final sem .
yeah ! macam macam jenis suare la yang sara buat .
memang happening la bende ni . hilang sekejap sedih !
oke la nak sambung keje .
bubye semua .
tunggu next post ya :)