♥ kesayanganku ♥

Tuesday, 28 February 2012

cemas





Assalamualaikum dan selamat petang semua .
post utk hari ni 280212 sara nak bercerita pasal praktikal di emergency yang bermula minggu ni .
memang tak dinafikan sara memang tewas la bile keje dekat unit ni .
nak tau sebab ape ? okay ! mungkin sebab hari ni hari pertama bekerja so banyak lagi bnde yang sara tak pass , banyak bende yang tak tau lagi nak buat cane . sebab kt unit ni memang lain sgt nak dibandingkan dekat praktikal kt wad . sebab kiteorang dah biase keje dengan peralatan yang lengkap then tetibe msuk unit ni semuanye kene 'critical thinking' . okay !
i loike !
mcm mcm jugak kes hari ni tapi semuanya mcm tak beberape yakin nak attend .
haishh , sara ! plis la berani siket okay . memang berani tapi tak tau cane nak libatkan diri .
hari ni pulak 1st day then terus dekat red zone , wth la ! resah gelisah la jugak . HAHA .
dh la tu Dr Lotfi tu memang sntiase ade dekat situ , dengan cctv yang belambak dlm tu memang takot nak gerak ke mane mane pon . nak sentuh ape pon takot jugak .
sebab penah ade student yang kene panggil dengan kesalahan meletakkan wheelchair je .
#Eh , gile la kau . tolak ansur siket okay ?? -.-

then , mcm mcm lg la . ssh nak cerita semua .
esok hari kedua , sara akan ditugaskan di triage . so kene get ready la bace ape ape yang patot kan .
semoga esok adlh lebih baik + lebih comfy .
amin . insyaAllah .

(: