♥ kesayanganku ♥

Friday, 24 February 2012

kem bina negara (:




160212 - 180212
ke kem BTN bersama rakan rakan kolej . sgtlah terbaek dan seriously memang otak yang dah padat dengan seribu satu masalah ni boleh dilupekan sebentar .
langsung tak fikir psal exam dan sebagainya . fikir relaks + enjoy (:
tapi nasib tak menyebelahi kurang sihat ketika disana . apepon kwn kwn semua memang terbaek dan abes support la . so memang tak bosan langsung la .
mula mula rase mcm tak bes , rase mcm penat sgt ala ala PLKN kan .
tapi at last bile g sane rase AWESOME nye ! hehe , tak penah kot dpt fasi yang sesempoi brader brader kt sane kan . semuanya memang tukang gelak same ngan kiteorang .
then , hari kedua kem kiteorang pegi panjat bukit kluang .
tau tak kat mane ? kt area besut jugak la tapi takla tinggi sangat . boleh tahan penat tapi sepanjang panjat bukit tu kiteorg tak henti henti membebel so tibe tibe je dh sampai dh (:
rase mcm tak puas klu ade peluang nak panjat lagi la , klu dpt berkhemah kt sane lagi la sempoi kan .

makanan kat sane pulak memang . Ya Allah ! alhamdullilah .
bayangkanlah sehari makan 6 kali , sampai 4 5 jenis lauk memang nak bagi seko seko membulatkan badan kan . lauk die pulak memang totally hebat + mengenyangkan perot sara ni ha .
sambal die pulak mcm sambal ala ala perak , PEDAS ! dan paling hebat siap ade budu . huhuhu :P
org kate klu dduk kem tu sebulan boleh naik sepuloh kilo kot berat bdan sara ni ha (:

okay , banyak lagi mahu cerita tapi biarkan tercoret dalam hati je la semua kenangan sepanjang kt kem tu .
kalau nak cerita semua takot ade 'sangap' then trus tido lena sbb panjang sangat nak bace kan .
okayla semua , ini je post utk meriahkan balik Mr Blog sara yg dh lame terabai ni .
sorry okay sayang