♥ kesayanganku ♥

Friday, 20 April 2012

makan makan di SR !



birthday boy !

Ehem Ehem . atas ini buah hati dan cinta hati saye .
180412 yang lepas birthday beliau , #eh sara ade post kan tentang itu ? bace balik ok kalau dah terlepas nak bace . kalau dh tak sudi , tak payah nak bace pon takpe (:
so hari ini kami ke SR untuk makan makan tapi beliau makan siket je .
diet katenye . aptb * terase ok :(
tapi takpela , nak bt acane kan , orang tak sudi nak makan kalau kite belanje .
takpe takpe !


happy together (:

Tapi memang sangat gembira la hari ni .
bukan ape sekarang kan boleh outing seminggu sekali je so bile jarang jumpe camni jd happy ++ .
gaduh gaduh pon jarang dah sekarang ni . kalau ade pon tak lame mcm dulu .
sekarang memang kurang sangat bebanan + stress sara ni sebab adanya budak gem ni !
die la yang menceriakan sara waktu tengah sedih sedih leleh leleh . sob2 Y_Y
ok ok malas nak ingat la .
sara nak mandi lepas tu nak makan nasi kerabu boyfie belikan tadi .
kbai semua .
sekian 

much love