♥ kesayanganku ♥

Thursday, 24 May 2012

pemikiran hati



smile (:

Assalamualaikum .
Hey guys ! Hey gurls ! 
dah lama tak update Mr Blog . banyak yang nak sara kongsi kat sini tapi bukan semua boleh update dalam satu malam ok . Mungkin dalam satu atau dua cerita je .
Tiada alasan lain nak bagi kat u all sebab ape dah lame tak update melainkan sebab EXAM EXAM EXAM . Final exam yang berakhir dengan kegembiraan sebab sara lulus dengan bagusnya . hehe !
Tak mengharap pointer yang tinggi . still maintain above 3 kire ok la tu kan (:
berbaloi dengan apa yang sara usahakan , sebab sara memang jenis yang study last minute kan so terimalah akibatnya but not too bad ok ! so lepas ni just get ready for my killer paper
LEMBAGA JURURAWAT MALAYSIA .

yeay ! seronok sebenarnya sebab tak sangka boleh duduki peperiksaan ni selepas 3 tahun bertungkus lumus study dan menghabeskan masa masa dan saat saat suka duka dekat kolej yang euwwww ! susahnya nak terangkan dan gambarkan keadaan dan situasi sebenarnya berada dekat kolej ni .
semua benda bukannya berpihak pada kita , harapkan dorongan dan sokongan mama dan ayah serta kawan kawan yang memang fully support kalau tak komfem hellllll !!!
Then , rasa sedih juga sebab lepas ni nak tinggalkan kawan2 semua .
#Eh helo ! jangan cakap lepas ni boleh jumpa lagi ok , tak semua boleh jumpa balik . Mungkin akan ada yang merantau jauh dari tanah air Malaysia ni . siapa tahu kan . dan semua kena ingat ajal maut ditangan 
Allah SWT jadi mengertilah ey . Setelah 3 tahun bersama . melompat menyanyi , study bagai pecah kepala mana mungkin tiada apa apa perasaan yang terlintas kan . #Eh jangan tipu ok !
sejujurnya rasa macam nak menangis , meraung , mengalirkan air mata betapa penting dan istimewanya kawan kawan saya disini . susah senang bersama . segalanya dikongsi bersama :(
Begitu jugak dengan semua pengajar sara yang sangatlah memahami . walaupon ade la jugak yang jenis macam hmmm macam tu la . faham faham ok . rambut sama hitam tapi hati lain lain kan . huhu .
so mana mungkin boleh lupa macam tu je . sedih ok !
Nak tinggalkan bilik imaginasi sara . tempat meluahkan perasaan ! kat rumah bilik tak macam bilik kt sini ok .

Lepas ni dah masuk ke alam pekerjaan , macam macam lagi nak fikir .
Itu ini , keperluan dan sebagainya . Cane nak mulakan kehidupan yang baru dengan kawan kawan baru .
Kawan sekerja baru yang lebihh senior , kene ragging , kene tibai cukup cukup . haa amek kau sara !
taktau la lagi posting kat mane pulak kan . macam2 la .
so , semua tu buat sara fikir dan fikir . itu ini dan sebagainya la . macam2 perasaan .
lagi 20 hari je kat sini , terengganu ! yang dulu sara benci , tak suke sangat tapi sekarang rasa macam dah boleh go , dah sayang dan rase macam boleh kot nak menetap kat sini . hehehehe .

Ok , malas nak panjangkan lagi entry ni . 
sara nak update post lain pulak . atas ni semua perasaan sara je tentang apa yang sara fikir dan rasa sekarang ni dan inilah yang sara rasa . hohoho .
okla continue nx post . kbai semua .

#senyumsokmo !