♥ kesayanganku ♥

Friday, 16 September 2011

esok dh mule masuk wad :(



Assalamualaikum semua :)
ok tujuan sara update kali ni sbb nak luahkan kesedihan . sedih sb ape ?
sedihlah sebab esok sara dh stat nak keje kt wad . adess . tak suke la pulak .
esok sara mule keje kt wad mate . umm , lps tu sara dh exam 19/20 hb ni . bencik kot sb tak study ape pon lg . esok sara keje petang . kirenye dr pukul 2 sampai la pukul 9 malam . 
tapi kwn kwn laen kate keje wad tu relaks kirenye tak byk sgt keje .
masalahnye itu yg membuatkan sara bosan . bile takde keje rase mcm lambat je mase tuh berjalan .
haishh . bosannye la .
tapi takpela tak sampai setahun lagi sara nak berjuang . huhu .
lepas ni takde kebebasan pon sebenarnye sbb bile dh start keje lg la terok kan .
semua keje nnti kite yg kene bt . yela bknnye kite ni student lagi kan nak minta tlg stafnurse bagai . adess !

kejap ey nak bgtau yang gambar kt atas tu takde kaitan pon ngan post ni .
cume kan sara pernah bgtau yang sara bosan dan agak tak suke klu post takde pic .
mcm tak cool je . ececeh :P
ok la semua . nk start study dh ni .
bubye semua . syg semua . selamat malam .
salam semua :)