♥ kesayanganku ♥

Friday, 16 September 2011

jumpe bende alah ni =,=


salam semua . selamat petang .
ape kbr semua . hope anda sihat dan tak sakit mcm sara . 
ok tujuan sara update blog kali ni sb nak tayang pic kt atas ni .
sara jumpe pic kt atas ni kt pkcik gugel . sara ni suke geledah pkcik gugel . hehe .
so jumpe la bende kt atas ni ha .
dulu sara pernah beli bende kt atas ni ha , tapi takla sebijik mcm ni laen siket la .
sara beli lepas tuh sara bagi satu kt xbf sara . n satu lg sara la yg pegang .
mase sara bg die tuh , sara ckp kt die .

'awk , hubungan kte akan kekal selagi awk jage bende ni elok2 , kalau bende ni hilang mknenye sesuatu akan terjadi kt hubungan kte '

ececeh , gile aya jiwang karat kan . dulu mase skola . hehehehe mmg la ayat mcm ni kan .
so sara ngan die pon simpan la bende alah ni ha . sara gantung bende ni kt kunci loker dan die pulak gantung bende alah ni kat kunci kete die . haha . masing masing kononye taknak die ilang la .
sampai la satu mase , kiteorg gduh besar akibat dr orang orang tertentu .
dan sb hati ni mcm dh tak syg die . atas sb kebodohan die sndrik . mls nk igt cte lame .
so mlm last kteorg jumpe tu , die sendri yang buang bende alah ni depan mate sara .
mase tuh dlm hati ckp ' betol la ape yg aku pernah ckp kt die dlu '
so akhirnye yg sara pegang tuh pon ilang skali ngan kunci tuh .dan satu hari tuh tym sara tgh maen ngan kucing kt lua sara jumpe bende alah tu atas tanah , mmg dh kotor gile . aptb~
korang pernah tak beli bende alah ni utk pasangan korang ? :)
mest ade yg pernah beli punye . huhu .
ok itu je mau cerite . sekian 
:)