♥ kesayanganku ♥

Thursday, 15 September 2011

jamuan hari raya di kolej :)




selamat pagi semua :)
ok awal kan sara bangun ari ni . sbenarnye hari ni ade jamuan hari raye dan hari kemerdekaan kt kolej sara .
so hari ini mknenye sara tak keje la . huhuhu .
so hari ni sara bangun pukul 7 . bangun je pagi terus kemas tempat tido dan mandi .
air pagi ni memang sejuk sangat so sara mandi kejap je la . hehehe .
lepas je siap siap kiteorang , warga kolej ade bt perhimpunan pagi dulu .
lepas dh abes perhimpunan kteorg berkumpul dan berbaris untuk bermaaf - maafan . huhu .
hari ni semua pelatih pakai baju cantik cantik . sn pon tegur sara jugak .
die kate 'comelnye hari . cantik baju' .
ouh malunye . tapi kan sn hari lain tak comel ke ? hehe . aptb ~
skang ni sara dh tak bt ape ape cume tnggu tym untuk makan je .
maybe dlm pukul 11 baru start jamuan . haip ! perot dh bunyik ni sbb semalam tak mkn kan =,=
bukan tak makan sb nk kurus ok tapi semalam sara tertido so tak sempat nak makan . 
sara tak rase bole upload pic untuk hari ni sebab takde camera la :(
jadik cukuplah sekadar nak bgtau kt sini yang sara pakai baju wane purple hari ni . 
umm , itu je la kot nak bgtau . nnti klu ade ape ape peristiwa sara akan terus update kt blog ni k .
so yang mane sudi bole la singgah dan bace .
ok la semua . sara mungkin nk smbung tido ataupun berfacebooking sebentar . hehehe .
bubye semua .
salam sayang . sekian :)