♥ kesayanganku ♥

Monday, 19 September 2011

exam ouh exam !



ouh hi hi semua .
apekbr ya ? sara sihat sje .
firstly sara nk ucapkan terima kasih and welcome pd followers yang baru .
kalau rajen sila la selalu selalu singgah dan tinggalkan jejak anda ok :)

tujuan sara post bende alah ni saje je .
taknak mr blog berhabok lame lame kalau takde post bru . hehe .
mr blog kuat mrajuk ouh . nnti ade je prob then tak pasal pasal kene bt blog baru pulak .
tak nak . cukupla blog ini sbg blog yang kedua dan terakhir kalinya .
sara tetap curik mase utk update blog walaupon skrg ni tgh musim exam .
exam formatif . 
bukannye malas nak study ke ape . sara study ok tapi malam smpai lewat malam . 
means sampai pagi la .
lusa sara study dr pukul 10 sampai 4.30 pagi .
then semalam dr petang sampai pukul 2 pagi . agak mengantuk tapi tetap tongkat mate sbb byk lg yang belom diselidik :)
hari ni alhmdlh , bersyukur sgt sbb sara boleh bt soalan soalan tu . huhu . tadik jwp 3 paper utk 3 subjek .
then esok ade lg 2 paper . psikiatrik dan management .
wooh ! agak banyak jugak utk dikaji so dlm pukul 9 lepas lepas mandi nnti sara akan stat study la :)
sara study dengan kwn kwn sb bukan jenis sara study sorang sorang .
klu sorang sorang memang tak akan masuk pon ape yang dibace . hehehe .
ok la semua . doakan sara boleh bt exam esok dengan jayanya ok .
salam semua . salam sayang .
muahhh