♥ kesayanganku ♥

Tuesday, 6 September 2011

final destination 5 :)


Assalamualaikum 

-___________-

hi semua , hari ini sara nak post ttg sara ngan akk tgk wyg smlm .
mls nak update smlm sb tak update pic lg . huhuhu .
smlm ayah anta sara ngan akk g tgk big cinema sitiawan dlm pukul 6 mcm tu la .
planning nak tgk hantu bonceng yang zizan berlakon tu tp ade pulak yg update status kt facebuk kate cite tu ta bes la ape la , lawak bodoh la so tak jadik la .
so tiket wyg kteorg pukul 8 . final destination , mmg cte ni agak da lame tp saje je tgk sb akk teringin sgt nak tgk so jalan je la kan . sementara nak tnggu pukul 8 tu kteorg merayap jejalan kt the store dulu sb wyg dkat je dgn the store tuh . da abes jln dlm tuh kteorg g pizza hut jap mmbesarkan perot .
mmg kenyang gile la lps mkn tuh . baru la ade smngt nak tgk wyg . hehehehe .

malas nak cte pjg , nak bgtau satu fakta .
88% sara ngan akk ttup mate waktu tgk FD5 ni . terok kan ? :P
sb kematian die mmg semuanye tragis la . cube la mati dlm keadaan sopan cket kan .
haishh mmg tak sanggup nak tgk , klu boleh bwk bantal sara dah bawak da . hehehehe .

so dah abes je tgk wyg tuh , mama ngan ayah amek kt wyg .
balik tuh singgah mamak jap , pekena thosai .
kt terengganu tade thosai yg mcm kt perak tau . hehehehe .
abes je lepak lepak n minum + mkn kteorg pon balik .
tamat 
sila lihat gambar yg sudah di upload ey :)


ini saye bt sape sape yg belom mengenali ey :)



ni akk saye yg kuat makan . hehehehe .


muke tgh kelaparan sb mknan smpai agak lambat :(


wayang tym . yeehaa !~