♥ kesayanganku ♥

Monday, 5 September 2011

post ini sbb bosan !



ouh k . gambar kt atas ni tade ape motif pon .
gambar hiasan je sb nampak mcm tak cool klu tade gambar . hehehehehehe .
sbenarnye sara nak update psal tgk wayang tp nnty la sb gmbar tak upload lg .
sara ni jnis klu update psal hangout mest besertakan gambar skali . barulah btol kan :)
ari jumaat ni sara dah nak balek tgganu . damn yeah ! sumpah rase mcm mls nak balek . sb ta abes lps rindu lg kt perak tercinte di samping family tersayang . aisehhh ! cuti mcm cpt sgt berlalu la .
lps ni tade dh cuti , kene tggu cuti sem baru la boleh balek . sgt terok kan :(

balik balik ni sara dah ade exam mid sem tp buku ape pon tak bace .
mcm mane nak bace , buku satu ape pon tak bawak balik .
mls nak bawk balek la , bwt berat beg sara je sb hakikatnye tetap sama buku tuh takkan disentuh pon =,=
bkn sb dah bajet pandai atau ape pon tp itulah kebenarannye MALAS !~

ouh k la . ade orang da bising sb sara ta mau mandi . hehehe .
so sebelum die membebel dgn lebih lame lg sara nak stop blogging n mandi . 
see u then ya . bubye semua .
salam 

=____=

malas nak mandi jugak !
klu ikotkan hati esok je mandi , boleh ta kwn2 ? 
Zzzzzzzzzzzzzz ~