♥ kesayanganku ♥

Tuesday, 6 September 2011

hepy besday mamaku sayang :)

Assalamualaikum semua .
sara tamo pendahuluan pjg pjg . sara cume nak bgtau yg hari ni 0609 besday mama sara yg tercinte .
hehehehe . mama maken meningkat usia , anak anak maken dewasa .
sara doakan mama dipjgkn usia utk melihat kehidupan anak-anaknya akan dtg .
dimurahkan rezeki hendakNya .
sempena besday mama , sara ngan akk belanje mama +ayah + adek makan mlm .
simple je . KFC :)
mama kate KFC senang cket tak payah nak tggu lame lame kan . hehehe .
n mama kate die dh tak slera nk mkn nasik so ini je la menu yg sesuai . huhu :P
kali ni klua tak amek pic ape pon sb akk pening kpale so mcm takde mood nak amek pic .
urmmm , so itu je la nk update .
bubye semua .
 AFK ~


ok , takde pic mama sorang . yg baju ala ala hijau tu mama sara ey :)