♥ kesayanganku ♥

Thursday, 8 September 2011

selamat pagi semua :)



selamat pagi semua . mulakan hari anda dengan senyuman seluas alam . hehehehe .
sara bangun tidur pukul 9 tadi tapi tak mandi lg , nnty baru mandi .
tp perut da berbunyik ni , kamu semua dh pecahlaju belom ha ? :)
gambar kat atas gambar hiasan je ey , sara tak breakfst  bende mcm tuh , tak kenyang kot . hehe .
nnty igt nak goreng ayam crispy + spicy . nyummy :)
hari ni sara igt nk klua tgk wyg lagi ngan akk tp tak tau la sempat ke tak .
lepas tu nk kemas barang sbb esok dh nk balik tgganu .
tp cuti kali ni mmg sgt terbaek , lame + happy .
mmg sgt puas ati .
lps ni trus da start naek wad , konpem takde mase dh nak rest . ummmm :(
takpela kamu semua , sara nk berfacebooking sebentar then nak terus mandi + makan .
sekian .
bubye semua .