♥ kesayanganku ♥

Thursday, 8 September 2011

makan makan makan makan makan sampai kenyang ok :)


Assalamualaikum .
kite jumpe lg , sara lupe nk update post psal semalam . hehehe .
mlm smlm kami semua satu family ade bt bbq :)
saje je bt makan makan , ajak mak sdara makyang ngan spupu je , kak dila .
planning nk bt bbq ni dr brcuti kt tgganu ari tu lg tp tym tu ayam abes kan .
so utk elak kempunan bt kt rumah je la .
bt ayam + sosej je , lps tuh akk tersayang bt nasik goreng cina + sup ayam .
sgt mabeles la kwn kwn semua .
sara makan makan makan makan makan makan smpai tak igt dunia . hehehehe .

mama yg bt ayam ni . nmpk sedap tak ? :)


lepas tuh sara tlg bakar and kipaskan . hehehehe .
tapi tak hangus ok mknenye pandai la kan ?? kan kan ? :)
kene rajen kipas la sbb rajen makan kan . takkan nak dduk goyang kaki je .
sian mama and akk nnty . sara agak baek hati and tak pentingkan diri ok :)


dh siapkan semua bakar and akk pon dh siapkan nasik grg + sup ayam die .
kteorg pon mula la mmbuncetkan perot . yeehaa !


klu u all nk tau balik cuti kali ni keje sara mmg makan je . mmg terbaek kan .
nnty mule la bising badan dh naek tp takpe start je lps cuti ni sara g jogging balik la . hehehe .
tak larat dh nak beli slua ngan baju sb cpt sgt ketatnye . terok kan =,=
ok la semua . bubye .
nnty update lg ey . muahhhhhhhhhhh :)