♥ kesayanganku ♥

Friday, 14 October 2011

blog sudah berhabuk ! harap maaf T_T



Assalamualaikum . selamat petang :)
hi semua . semua sihat kah ? hehe maafla warga blogger yg selalu singgah sini sama ada untuk blogwalkin ataupon sekadar utk stalk'in sb takde update ape pon setelah sekian lama .
mest rase sia sia je singgah kan ?? maaf ey .
bukan sb takde internet atau sebagainye tapi disbbkan ketiadaan mase .
yelaa sara sebok dengan management selama 2 minggu . minggu ni baru abes .
lps tu sara banyak siket penyakit sejak sejak  akhir ni dan terbaru sara saket perot disbbkan ABC . lalalala .
paham paham sendiri la ey kwn kwn semua .
urmm , so Mr Blog pon mcm dah nak merajuk sb sara dh lame tak jenguk die n conteng conteng kt die .
i am so sorry ya :)

sara sebenarnye banyak je nak update cume tuh la takde mase kan .
skrg ni sara dh tak saket gigi dh sb sara dh cabut gigi yang saket tuh . hehehehe .
lps tuh en baru baru ni kaki sara saket sampai nak jalan pon saket tapi alhmdlh la lps je sapu ubat yang dokte bagi lps tu sara bandage kaki selama 2 hari brturut turut so dh sembuh la n dah laju dh jalan . hehehehe :P
so itu je la nk bgtau semua . yang lain tu lain kali la pulak ey .
semua jage diri ey .
ouh ya ! stalker , sorry ya sb bt anda ternanti nanti update dr saye . kesian die . damn yaa !
tak abes abes nk menyebok hal org . hal dlm kaen sendiri pon tak terjage . wakluu !
pirahhhhh ! 
tata semua :)