♥ kesayanganku ♥

Monday, 17 October 2011

sara meraban pasal senyum :)


ok . hi semua :)
malam ni sara nak update psal SMILE ataupon SENYUM .
kompem la u all semua tau kan ape itu SENYUM . hehehe mustahil la klu tak tau .
ke ade kt sini yg tak penah senyum seumor hidup die ? agak musykil ni =,=
sebenarnye senyum ni byk faedahnye tau tak . walaupon pd hakikatnye sara sendiri pon tak suke sgt senyum senyum ni . bukan la mahal sgt senyuman ni tapi ntahla . sb tuh kot ramai yg kate sara sombonk .
sara lebih suke jeling jeling orang . hehehee . kejam wo ! :P

tapi sara tau kebaikkan bile senyum ni .
sebenarnye .
bile kite senyum , kite boleh sihat .
bile kite senyum , sakit pon boleh hilang .
bile kite senyum , orang akan lebih sukekan kite .
bile kite senyum , dpt pahala tau .
bile kite senyum , nampak mcm kite takde mslh je en .

tapi 
-______________-

sara suke senyum bile orang tak puas hati ngan sara .
sb bile sara senyum , die akan lebih menampakkan ketidakpuasan hati die kt sara .
ataupon kalau tgh gaduh en . haishh . sb sara ni tak suke mrh mrh org ni .
klu blh elak , mmg sara akan elak la . 

dan skrg ni sara mmg tgh senyum . dengan harapan dpt melenyapkan perasaan iri hati atau ketidakpuasan atau salah faham orang terhadap sara .
kdg kdg niat kite baek , tapi ade je yang salah mentafsir . biaselah manusia en .
oklah tak mau la nak byk bunyik sgt . 
ouh ya lupe nk ckp satu lagi , sara jugak tgh senyum utk lupakan yg sara ade fail satu subjek .
damn yaa ! 
sekian
 =,=