♥ kesayanganku ♥

Tuesday, 18 October 2011

my baby LULU :)


hi semua . selamat pagi semua .
sara updated blog sara pagi pagi ni sbb nak tayang kt u all my baby .
name beliau LULU . comel tak ? :)
ok , dulu waktu mule mule beli die , die kecik je woah . skrh dah besau n dh byk mamam .
kalah mama die . mama die pon tak mam banyak mcm tu . hehehe .
die la peneman dikala sunyi , walaupon ckp ngan die memenatkan je sb die tak balas tapi bt bt je la mcm die bercakap ngan kite . hehehe blh tak mcm tu ==''

skrg ni LULU dh garang . dh pndai geget geget jari mama die . ceit !
kejam ! geget balek kang >,<
dulu sara planning nak beli sugar glider . ouh bukan nak beli ey but sumone ade janji nak belikan untuk sara but rasenye janji tinggal janji kot . lgpon sara dh dpt balik lulu so rasenye tak perlu la kot .
but sumday mmg nak beli la SG tu sb mmg comel n teringin nak jage die . huhu .
so jgn terkejut ya klu sumday tetibe ade SG pulak dlm blog sara ni . hehehe .
okla tak mau cerita pjg , sara nak mandi mandi then makan . lapaarr !
bubye semua 
=,="