♥ kesayanganku ♥

Monday, 14 November 2011

alkisah 141111~


Assalamualaikum semua . selamat petang . oke semua , sara update blog malam ni sebab nak share something ngan korang semua . hari ni kan sara keje shif pagi so dekat wad tadik ade la sorang pesakit ni . die agak berusia la dalam 45 tahun kot . seorang wanita yang berkulit cerah dan mempunyai senyuman yang sangat manis . bile tengok je die , teringat kt mama kt rumah tuh . oke , die panggil sara so sara datang la dekat die lepas tuh kan die pon tanyelah . .

makcik : asal mane ?
mysara : perak
makcik : dekat dengan pulau pangkor ke ?
mysara : eh dekat denga jeti lumut utk g pulau pangkor tuh la mkcik . kirenye klu naek feri 15 minit 
             mcm tuh sampai lah kt sane :)
makcik : ow . eh berat awak ni brape ?
mysara : berat saye 58 mkcik . hehehe , tak ringan mane pon :D
makcik : eh yeke ? nampak slim je . comel je badan * oke pujian di situ wahai semua :P
mysara : hehehe mane ade . berisi la mkcik . dulu ey la kurus siket * cube nk merendah diri :P

oke . byk lg yang disembangkan cume sara fokuskan pd perbualan yang ini sebab die mention sara nampak slim dan comel . HAHAHAHAHAHAHAHAHA * oke saye over . ade mslh ?? ape kau kesah ?? :)
so maknenye niat di hati utk jogging dan kurus tu terpakse ditangguhkan sebab yela ade lg yang ckp sara slim . so semua , lepas ni tak payah nak cakap sara gemok la bagai oke . sebab hakikatnye sara masih kurus !
full stop !

apepon makcik tersebut memang membuatkan sara teringat n rindukan mama . lepas tuh muke die manis sangat . die ade tanye jugak boleh jadik anak makcik ni . tapi rasenye tak kot cukuplah sara ade sorang je mama angkat di marang .huhuhu , itu pon jarang contact . oke la semua . lepas ni nk makan then nak sambung bt keje ape ape yang patot . bubye semua . sayang semua .

p/s : to stalker ! rajennye stalk . tq :)