♥ kesayanganku ♥

Wednesday, 25 January 2012

cendol + laksa =)



Assalamualaikum semua . 
semua orang sihatkah ? semoga sihat ya . amin :)
semua tau kan sara balik bercuti CNY selama 3 hari 2 malam . dimana ? sudah tentu PERAK !
kalau org dgr rase mcm buang mase kan ? tapi sbenarnye tidak .
at least boleh lepas rindu dekat family especially parents la kan .
then , balik sane sara memang tak berkesempatan lnsg utk hangout dengan mmber mmber .
sorry guys kalau u all terase :(
memang busy + penat sgt sebab tak sempat nak rehat pon . yela naek bas 11 jam oke =.='
then balik hari tuh sara tetibe teringin nak makan cendol pulak .
seriously kalau balik memang mcm mcm punye selera yang timbul .
itu ini semua terlintas dalam fikiran + hati ni .
tapi petang tuh memang laksa + cendol yang menjadi tempat pertama dalam carta hati *eh tetibe najwalatiff !
so usha la tempat nak g tuh . ayah bawak die mcm gerai je but org gile ramai  
tym kiteorg sampai tuh memang ramai lagi yang sampai so ape lagi cepat cepat berebut tempat .
HAHAHA . sbb memang susah nak crik tempat yang cendol die masyuk dekat lumut ni .
then order ----> makan ------> sgtlah terbaek oke !



ini mama and my sis :)



ouh ayah ! smile plis . nak masuk Mr blog ni =(



ini laksa die . pic cendol tak smpat nak snap dh abes dulu . HAHA :D

oke . actually hari tuh sara ade janji kan nk upload original punye pic dkt area lumut ?
sorry guys tym tuh malam + ayah tak stop kete so memang takde pluang nak snap .
but dun worry ya ade mase + kesempatan pasti di upload jua ! 
bubye ya . see u soon !