♥ kesayanganku ♥

Thursday, 26 January 2012

penempatan klinikal - wad kanak kanak !




hospital sultanah nur zahirah 


Assalamualaikum dan selamat malam semua .
amboihh ! mcm dah nak tido je kan tapi takpela awal lagi ni kan . tak remaje oke tido awal :P
post kali nak cerita pasal kisah sara yang dh pon mule praktikal di HSNZ :)
tak pernah dan memang harapan la kan nak praktikal hosp laen memang inilah tempatnye .
hari ini , esok dan selamenye sampai la abes study .
oke , 1st wad yang sara kene keje yela wad kanak kanak . 6EF !
yeahh ! seriously memang tak suke . HAHA . jujur tak sara ??
sara bukanlah tak suke budak budak ni cume sara suke yang senyap senyap je .
pendek kate yang tak menangis , tak meraung , tak bising bising . ha mcm tuh sara suke la .
tetapi malangnye mane ade budak budak yang tak menangis kan ?? memang takde la kan .
so masalah yang timbul yela sara tak reti macam mane nak buat dieorg tak nanges bile sara datang dekat .

'helo ! akak dah sehabes habesnye buat muke comel utk adek + baby sekalian oke ! '

yang peliknye orang lain nak usik , nak pegang oke la pulak kan . tapi bile tym sara je automatik terus buat muke lepas tu merengek . tym tuh trus 

' DAMN ! kau pehal ha budak ?? ' *HAHA :D

sebab memang stress tau tak bile budak budak taknak kat kite sedangkan kite ade niat nak mesra ngn die .
sara sedih oke ! kalau yang senyap dan tak bercakap lansung pon ade jugak .
yang tuh buat kite rase bosan la pulak kan .
kite buat lwak ke , gelak ke , geletek ketiak die ke ape ke semuanye die buat mcm tak layan je .
amboiih ! takde perasaan ke ape ni ?? klu yang mcm ni pon stress jugak .
alahai ! demand oke kau ni sarah . jage je la banyak bunyik la plak . ade anak sndrik nanti baru tau =.='

jadik nak dipendekkan cerita dan kesimpulannye , sara tak suke keje wad kanak knak .
harap sangat posting nanti tak dpt wad knak kanak .
seriously tak nak lansung ! :(
rela lg keje wad ortho takpun surgical . tp kdg kdg bende yang taknak tuh la yang kite akan dapat nanti .
so redha je la ey .
oke semua sara takde ape dh nak story . nak chill sekejap .
selamat malam semua .
muah , salam sayang :)