♥ kesayanganku ♥

Monday, 2 January 2012

welcome 2012 :D





Assalamualaikum semua . salam sejahtera .
rakyat didahulukan . pencapaian diutamakan * yeah btol ke ??
oke semua . sebenarnye sara nak update pasal 2012 ni semalam 010112 tapi oleh sbb terlalu sebok .
 sebok ke ? so tunda la utk update hari ni . tiada lg 2011 . yang hitam , pahit , duka semuanye dh berlalu .

perasaan ?
sara takde perasaan ape ape . cume rase tak sabar kot sbb tahun ni  insyaallah sara akan tamat pengajian . 
dip . Nursing wait for me ya :)
seronok gile . dlm diam diam dh nak dekat abes dah study 3 tahun kt terengganu ni . suka duka semuanye ade . kehadiran kawan kawan , teman baru , sokongan manusia tertentu semuanye bt diri sara rase beharga dan untung sangat la kan . hehehehe :D

azam ?
oke azam tahun baru ey ? hmmm sara tak pasti la sbb azam tahun yang lepas pon ade yang tak tercapai lg . hmmm . ape azam sara tahun lepas ?? #eh tak tau ke ? atau tak igt ? sara ade letak la dalam blog lame sara la . klu ade yang tak igt bace ni oke - KLIK SINI  :)
dalam banyak banyak azam sara ni ade baru 3 yang dh tercapai . wawawa hebat la konon ha ? ! =.='
so tahun ni punye azam . hummm 'biarlah rahsia' .
taknak kecoh kecoh nanti ade pulak yang kate 'alahai ! azam pon nak kecoh ? nak satu dunia tahu ? '
so diam diam je la ey . biar la sara sorang je yang tau so bile dh tercapai baru la bgtau semua oke :)

harapan ?
oke harapan sara untuk tahun 2012 ni ?
'kurangkan kontroversi tingkatkan prestasi '
yeahh itu dia ! hehe , srius la ni . malas la nak banyak banyak gosip dh . besederhana cukuplah .
sara harap tahun ni tak banyak sgt dugaan yang bakal melanda . 
klu ade ape ape pon harap semua akan settle dengan cara yang baik . insyaallah .
kalau blh taknak la banyak sgt kisah sedih . cukuplah dengan ape yang sara dh lalui selama ni .
tahun ni nak semuanye oke + happy :)

relationship ?
ouh . perlu ke utk cerita pasal bende ni ?
biarlah rahsia 

okelah semua . akhir kata selamat tahun baru ya .
semoge segala urusan dipermudahkanNya . amin :)
salam sayang 

 ♥