♥ kesayanganku ♥

Thursday, 29 December 2011

pangkor island *again ! :D


Hi semua . oke post ketiga utk hari ini :D
tak mau update panjang sangat boleh tak ?? hhehehe .
pd 171211 - 181211 sara telah menghabeskan mase ke pangkor dengan my bestie nurul .
huhu sangat hebat bukan . pangkor je pon . koya ! hehe .
suke hati la . kau ado ?? ado ? ado ha ?
mule mule planning nak g sane balik hari je pon . kirenye pagi pegi then malam dalam pukul 8 mcm tuh balik la kan . lagi pon tujuan utama nak g snorkeling je pon . bukannye nak crik ape pon .
tapi tetibe terjerat kt jeti tuh bile ade sorang pkcik ni sebok dok promote chalet .
huhu so ape lg jalan la .
kiteorg berdue je pon so amek la bilik kecik .
kecik tak kecik jugaklah 4 orang boleh kot tdo atas katil tuh .
so sampai je kt pangkor dlm pukul brape ek . 12 kot . tak igt dh so kteorg trus je check dekat chalet tu . namenye 'ala chalet' .
patu siap siap g mamam n then trus g jln jln crik baju n legging . hoho sb tak plan nk tdo so tak banyak bwk baju . huhuhuhuu . so ape lg borong kejap baju n slua . smpai 2 beli . takpela :D
then kteorg g snorkeling dlm pukul 3 lebih sampai la pukul 6 .
balik malam tu makan makan . * cerita disingkatkan oke :)
esok pagi g snorkeling balik sebab kiteorg bsing dekat pkcik snorkeling tuh yang kteorg tak nampak ikan so die bawak la pegi lg sekali . free oke . saye ulang . FREE ! hehehe :P
oke abes je tuh . kiteorg jalan jalan kejap . beli barang then abes la . oke oke . 
sebenarnye sara banyak skip la . so korang bace pon mesti mcm tak bes kan . 
sorry ya guys . huhu .
okelah nak sambung post ketiga oke .
rehat jap . fuhh ! 
sekian 



oke . over lebih ! HAHA :D



lalalalalala :P



oke . pusing pusing naek bot :)



nak balik dah :)