♥ kesayanganku ♥

Thursday, 29 December 2011

attachment di klinik mata , hosp manjung :(

Baek semua . sila teliti dengan tajuk post sara kali ini .
attachment klinik mata hosp manjung , perak .
selama 5 hari . bermula 131211 - 191211 .
oke semua sangatlah terok + kecewa + sedih + stress yang teramat sangat .
susah nak ceritakan dekat sini tapi itulah kesimpulannya .
rase tak menyesal pon sebab dekat rumah .
klu fikir tak dekat dengan rumah klinik ni mmg menyesal gile la . kalau tau bt attachment dekat HSNZ pon oke lagi . takla rase geram mcm ni . huh !
MA die sangat la . huh ! tak tau nak komen ape . cume mcm tak profesional je .
then , staffnurse die garang lain mcm je . tanye je kene mrh :(
terok kan . ntah ape ape je rasenye .

kelebihan dan kebaekkannye due je .
sara dpt belajar bt vision test tuh btol btol then yang kedua sebab dpt msuk OT n tgk operation cataract .
oke done ! itu je . kirenye oke la jugak .
tp ketua MA die cik samad tuh oke je . klu tegur pon mmg penuh dengan kasih sayang la .
sgt terbaek . terima kasih cik :)

oke siap post kedua utk hari ni .
next post please . hehehehe :P
sekian . muah :*



oke bt muke bajet comel siket . wekk :P



siyes la mmg takde keje en . ini alat utk bt vision test ey :p



ini tym dlm OT . yeahh . sempat je posing :P



saramysarah ever !! :D

oke siap ! post mmg wajib ade pic oke .
klu tak mcm fake . mcm kau la wahai si fake .
#eh tetibe ckp psal fake tuh . kesian ! :P