♥ kesayanganku ♥

Sunday, 11 March 2012

bintang





Omai ! awesome gile habes lagu yuna yang baru ni ha .
sebelum ni takde la minat sangat dengan si penyanyi youtube ni kan . sebab lagu die mcm sepesen je .
but bile je start dengar lagu ni untuk yusry + lisa punye video tuh then terus suke gile baban .
lagu ni mcm soft je , then makne die mcm hebat habes la .
teruja !
susah okay nak buat orang layan + feel lagu kite tapi kali ni memang sara habes feel la (:
nak download tapi tak boleh sebab downloader lappy sara ni prob siket .
mungkin sebab die tak nak sara download lagu banyak banyak so awal awal lagi die dah ade masalah . nak kene format lettew -.-
apepon lagu 

TERUKIR DI BINTANG

ni memang awesome nak mati la . dengar banyak banyak kali pon memang takkan bosan la .
then kalau g karoke lepas ni boleh je kot nak layan lagu ni dengan berbekalkan suara yang sumbang mambang ni kan . ala malas nak tunjuk bakat la -.-
hehehe .
okay la . sila layan ey pada yang belum dengar .
love it !! 
sekian



p.s . dan sebenarye semalam sebelum tido my hubby ade nyanyi lagu ni tapi seriously . . . 
TEROK ! sebab die nyanyi main main . cube serious siket + romantik mesti feel je kan . 
hehe . ape pon tq b . luv u so much (: