♥ kesayanganku ♥

Sunday, 11 March 2012

my LULU (:




cuti yang lepas mase balik rumah sara TERpaksa tinggalkan LULU dekat rumah .
sebab kat kolej tak boleh nak bela bende alah cam gitu . sedih okay !
jadik mama kene jage die la , tapi tak la jage mane pon sebab sara letak die dlm kolam yang besar tu .
so dalam tu die kwn dengan ikan ikan yang mama bela .
takde la die bosan sangat , die boleh sembang ngan ikan ikan tu kan (:
nanti balik lagi 3 bulan tak tau la die membesar cane lagi .
skrg ni my hubby , eskiu nak pegang pon dh takot .
mama pon same jugak , die kate mmg die tak pegang la . huhuhu .
ape pon hope lulu tak lompat keluar dr kolam tu la .
sayang okay kalau dah jage sampai besar then die hilang . no way !
okay la .
nak cont buat kerja lain . makan malam mungkin .
sekian 

(: