♥ kesayanganku ♥

Sunday, 11 March 2012

cintakurakura





ehem ehem .
malam malam pagi pagi buta ni nak story pasal wayang (:
latest movie yang sara tengok baru baru ni yela 

'CINTA KURA-KURA'

#Eh LULU berlakon la . tak sangka betol la . siap boleh bercakap lagi . hehehehe .
cerita ni memang terbaek la , mungkin sebab suara latar die zizan la .
kalau tak mungkin tak terbaek mcm sekarang ni ha .
sebab bile part si nico tu ckp je satu panggung gelak terbahak bahak (:
so kalau ade sesiapa yang belom layan cerita ni , sila lah ey . tak rugi punye la .
tapi pelakon lelaki tu sara tak pernah tgkla die berlakon . ade ke ??
tiz tu kenal la kan . tp tak kesah la pelakon baru ke lame ke zizan tetap de best ever !

okay . sekian 
-.-