♥ kesayanganku ♥

Thursday, 1 March 2012

perhatian



Selamat pagi semua .
awal tak sara bangun ? hehehe tetibe hari ni TERbangun awal sebab perot tak selesa la bukan sebab lapar okay tapi mslh lain yang dihadapi so awal pagi dah bangun .

'officially yours'

okay ! rasenye masih ade lagi yang buat buat tak tau atau sememangnya tak tau yang sara sudah ada yang memiliki . sebab tu masih tanya soalan soalan yang sama yang sgt la merimaskan okay !
nak kenal la , minta no fon la ape la .  semua tu buat sara rase mcm 

' helo ! aku dh ade boyfie okay ! dh takde perempuan lain ke ?? '

ha rase nk ckp cmtu la tp tak TERckp sebab nnti ckp sara ni kurg ajar la ape la pulak kan .
rasenye mcm dh jelas dh pic sara upload kt facebook hari tu so ape ade hal lg smpai still keep asking my number and so on ha ?? serabut okay , tlgla faham -.-
sekian .



p.s : rase mcm nak makan roti canai je pagi pagi ni tapi celah 
mane la pulak kan nk crik roti canai tu . ouhh !