♥ kesayanganku ♥

Sunday, 1 April 2012

JOM HEBOH !





Assalamualaikum semua .
ok dah lame betol la tak update post dekat Mr Blog ni ha . 
bukan sebab busy atau malas atau sebagainya tapi mcm takde mood siket la utk update .
sedangkan banyak sgt bende dan peristiwa yang perlu diupdate .
antaranya JOM HEBOH * tajuk di atas , happy day wit my hubby lubby , exam yang sudah berlalu pergi , kesakitan yang semakin hari semakin terok . auscheeemmmm ! * flu again and again ! :(

so , post pertama ni sara nak story pasal JOM HEBOH ! yeayy !
hari jumaat yang lepas sara cuti so sara amek kesempatan utk berjimba dengan kwn2 dekat sane .
sangatla menyesal pegi sane sebab hakikatnye takde ape pon .
yang ade barang makanan seperti snek yang murah murah .
lepas tu ada barisan artis yang takla famous mane pon *tp bergambar jugak :P
lepas tu panas sgt , berpeluh then berebut dengan orang . huhh !
tapi ape pon takde la dduk je dekat kolej tu kan , nak jugak berjimba kan .
so kesimpulannya . okla . not so good and not so bad . #oklaaaaaaaaaaaaa -.-

ok . malas nak cerita panjang la pasal post ni .
pic banyak tapi malas nak upload semua . kalau nak tgk kt fb ade ok (:
tq for reading . sekian (: