♥ kesayanganku ♥

Sunday, 20 November 2011

191111 ~



oke semua . selamat pagi . hehehe .
bukan sbb awal bangun ey tapi tdo pon blom lg :D
oke semua , hari ni sara keje am shif means pagi la en . 
tapi hari ni nasib tidak menyebelahi sara . awal pagi lg dh jatuh ditimpa tangga .
sara kene gastrik la pagi tadik start dari pukul 5.30 pagi perut meragam .
pedih gilak kt ulu hati ni *yeke org pggil ulu hati ?? =.='
oke then msuk keje lepas je amek report tu mmg dh tak boleh tahan dh .
tapi bt tak tau lagi , stedy lagi . bajet hebat lg trus bt keje .
lepas tuh mmber sara si thana ni dh bising ajak g unit kecemasan .
mmg sara malas la en tapi nk bt mcm mane OPD hari ni tutup so nak tak nak mmg kene g unit kecemasan jugak so oleh sebab dh tak boleh nak tahan sgt dalam pukul 8.30 mcm tuh sara pon cabut la angkat kaki ngan  si thana ni g unit kecemasan . tym tuh punye sakit mmg tak terkata la .
speechless ! ~
then , lepas je daftar semua tuh doc pnggil msuk bilik 1 .
die soal soal tanye tanye . die kate gastrik .
so akk senior tuh insert branula *jarum* kt sara then msuk iv tramal , iv ranitidine + IVD n/saline .
oke fine sbb sara muntah kan pagi tadik so die msuk la n/saline tuh .
muke tym tuh mmg pucat n sara tak nafikan yang sara . . . . 

' crying '
T_T

oke , mmg stress tahap gaban tym tuh sb perut mmg tak henti henti saket .
dalam hati ni tuhan je la yang tau .
sara dduk dalam unit kecemasan tuh dekat 2 jam jugak la .
penat mmber sara si thana ni tggu kt lua bilik tuh . tq my dear fren :)
then abes je tuh , doc suh test urin dulu klu takde ape ape baru boleh balik .
oke , dh test n takde ape ape pon so sara balik la .
jadik balik je wad tuh mmg letih gilak la so rehat jap + makan .
abes tuh baru la oke siket .
so sara nak bgtau kt sini yang hari ni sara tak sihat tuh je . 
oke la semua . bubye .nyte .
sayang semua 

 ♥