♥ kesayanganku ♥

Monday, 28 November 2011

majlis perpisahan senior 1/09 - 'english garden'

Assalamualaikum semua . selamat pagi . wawawa dh lame tak update Mr Blog . dh berhabuk siket then korang yang singgah pon semuanye pemalas kan , tak reti la nk tlg lapkan habuk habuk yang ade ni . aiskkk =.='
oke semua . sara busy sangat sebab tuh la takde mase nak update blog ni . busy sb study kah ? ouh sudah tentu la bukan . exam dh abes kan so dh lame dh simpan buku buku tuh . hehehe . sara busy sb sara terlibat dengan persembahan pembukaan 'majlis perpisahan senior 1/09' yang bertemakan 'english garden' . so mmg tiap tiap malam la kteorg ade latihan menari . tarian ape ? 'everyday im shuffling' HAHAHA . shuffle la sgt en . jadik la siket siket . tapi malewww la :P . yela malew la kan sbb tak penah penah bt shuffling ni ha depan ramai pulak en

oke . so busy yang teramat sgt dlm tempoh 2 minggu jugak la kiteorg training sampai la semalam dimana majlis pon berlangsung . majlis diadakan di NOOR ARFA KRAF KOMPLEKS * btol ke eja mcm ni ??
mule mule planning asal majlis senior ni nak bt kt kolej je tapi oleh sebab keadaan cuaca yang sangat la mendukacitakan kiteorang pon bt la dekat tempat laen . majlis ni dihandle oleh group sara la means group kiteorang la 2/09 ni sebab tahun depan kami la senior pulak . last year . last sem . yeeha ! :D

oke then semalam majlis bermula pukul 9 . sara datang awal sbb group prsembahan kan . kiteorg nak tgk la stage yang gempak tuh . sbnrnye stage tuh sgtla kecik + terok ! tapi nak bt mcm mane kan itu je yang ade . dh la persembahan kiteorg ni laju kan so agak mengganggu la . tapi oke la . waktu bt persembahan tuh rase mcm goyang goyang siket . hehehehe . kelaka kan . tapi alhmdlh semua nampak mcm enjoy je . hehehe :P

then , makanan yang kiteorg sediakan *means order* la kan sedap sedap . ade steambot , char kuey teow , ice blended , satay , kebab dll . memang kenyang la . sara tak nafikan yang sara makan memang gile banyak semalam . sebab tengah selera kan . nasik grg pon sara bedal sampai licin . hehehe . bukan la lapar sangat cume nak elakkan pembaziran je :) . so mcm mcm persembahan junior la ade . kpop ade , bollywood ade , semua ade n semua oke oke la tapi persembahan terbaek sudah tentu lah dr group kami 2/09 ni ha . hehehehe . tapi sara tak terlibat dengan pertandingan la . sara terlibat persembahan pembukaan je . itupon dah semput dah ha . adesss >,<

oke majlis abes dalam pukul 12.30 . dan sara banyak menghabeskan mase dengan memenuhkan memory fon . hehehehehe . ape lg snap snap snap la . ouh , mcm mcm aksi la ade . rock ! cun ! poyo ! selekeh ! lompat tak jadik ! adesss , mcm mcm la . sbb semalam memang fun gilak kan . n rasenye senior pon puas hati kot . klu tak puas hati pon mungkin psal stage je :( . oke la sara malas nak panjangkan lg entry sara ni so korang je la pic pic yang sara upload ni ey . layannnnnnnnnnnnnnnn :P


wit my syg , mone :)


 poyo tak abes dr dulu :D


 disnap oleh si tokkkk yang gile snap jugak :P


 my besfren ever :)


 ni dh mcm dengan minah arab =.='


 ni mmg dh takde keje dh :)

igt senang ke nk lompat ni ha ?? *berat kot =.='


 geng bollywood tgh makan :P


wit cyg ayen + kak cah :)


 kenyang sesangat >,<


inilah santapan kami . hehehehehehe :P

oke sebenarnye banyak lg pic tapi semua dh upload kt facebuk so klu nk tgk jenjalan la kt facebuk sara pulak ey . hehehe oke bubye semua . itu je nak update . tata . muahhhh :D