♥ kesayanganku ♥

Thursday, 1 December 2011

saye LULUS final exam :)



my status on fb for today

salam semua . tak mau cakap banyak . pendahuluan pon rasenye tak perlu lah .
sebab sara happy tahap gile baban hari ni .
hehehe . sara LULUS final exam :D
happy bagai nak gile gile . siap lompat lompat atas katil tym announcement mengatekan bahawa kami lulus 100% sem ni . sangatlah teruja kan nak tau result sebelum ni then alhmdlh sbb result die bt sara senyum sampai telinga . memanglah tak tau lg pointer berape kan tapi at least sara dh tau yang sara tak fail so tak payah nak repeat paper bagai :)

so tahun depan naek la sem 6 .
yeah sumpah tak sabar oke walaupon lg susah n bakal menghadap LJM tapi ape ade hal .
usaha tangga kejayaan . 
#HARIMAUMALAYA BOLEH !! #tetibe :O
sara ucapkan terima kasih pd semua yg mendoakan sara lulus exam terutama parents sara .
dpt tau je result tdik trus call ayah ngan mama .
seronok sangat :)

oke la semua . nak sambung berjimba sambil on9.
bubye semua :)