♥ kesayanganku ♥

Monday, 5 December 2011

041211~happy bornday :)



Assalamualaikum . hi semua . 
apa kbr ? harap semua sihat sihat ey so blh la selalu singgah blog sara :)
oke . sebenarnye entry ni sara nak update pd 041211 tapi memang takde mse sb sara g jejalan .
hehehe . so sara update la hari ni . so ape specialnye 041211 ni ?
oke bg org laen mungkin la takde makne tp bagi sara bermakna sgt sb tarikh ni la sara dilahirkan oleh seorang wanita yang bergelar mama sara . 
terima kasih mama sanggup menahan sakit untuk melahirkan sara .
terima kasih sebab menjaga + mendewasakan + mendidik sara sampailah sara berusia 21 tahun kini .
terima kasih sangat .
semua ni tak mampu nak dibalas dengan ape pon .

oke now , sara dh 21 la kirenye . belom masuk 22 ey sbb sara lahir hujung tahun kan .
bulan 12 tahun depan la baru masuk 22 * jgn nak jeles ey :)
so besday kali ni takde ape pon tp sara happy sb ade la yang bt sara happy kan .
no cake but i gt DORAYAKI :)
HAHA , sebenarnye dh lame nak mengidam makan dorayaki ni tapi dekat perak mmg tak jumpe la kan .
then dekat terengganu ni pon mmg takde .
so , sumone belikan untuk sara . sumpah terharu ! T_T
tapi tak boleh la nk bgtau kt mane . huhu . biarlah rahsia .

mcm tahun sebelum ni la mmg ramai yang wish besday sara .
dekat facebook more than 350++ , tagged 200++ , tak masuk ym , twitter , call + text .
sorry ya klu ade yang sara tak sempat nak balas ' tq' sbb byk sgt .
ape pon sara ucap kt sini , terima kasih bebanyak ey semua sb sudi jugak nk wish :)
so . itu jela yang sara nak luah kt sini utk kali ni .



yeah . tis is me . besday girl ! oke azam dh meningkat umur ni yela nak 
melatih diri utk menjadi lebih dewasa + matang . insylh :)


p/s : rase mcm update blog kali ni banyak pakai angka pulak . hehehe .
sekian semua . terima kasih pd semua especially stalker yang sudi selongkar blog ni oke :)~