♥ kesayanganku ♥

Friday, 18 November 2011

maen tipu !


ceit ceit !
kau maen tipu rupenye .
selame ni aku punyela respect kau bai . aku tgk kau banyak follower .
info info dalam blog kau pon boleh tahan hebat . memang aku terpegun + terpesona .
bagai cinta pandang pertama .
aku punyelah puji kau punye header .
then aku suke gilak jugak kt kau punye shoutbox . tertarik shial !
rupe rupenye . tak kusangka tak kuduga .
semua tu kau copy paste je ?? terbaekk wookkk !
kau curik semua tuh ?? satu patah perkataan pon kau tak typing . hampeh !
memang aku unfollow kau balik la bai . klu depan mate rase mcm nak tibai .
malas lah nak stalk blog kau dh . semuanye dusta !
adios !

#betulbetulmarahni!