♥ kesayanganku ♥

Thursday, 17 November 2011

dream high !





Assalamualaikum semua . selamat petang semua .
dah tido ey semua ? * oke tetibe byk pulak semua en >,<
malam ni sara nak update tentang 'dream high ' . mungkin la kan sara agak ketinggalan siket sebab cite ni memang dh lame pon tapi sara baru je melayan . hehehe .
sebelum ni rase mcm tak bes je cite ni , sbb sara memang tak minat cite korea kot sblum ni =.='
so baru tadik sara start melayan cite ni . oke la jugak . 
tapi hero die tak la sekacak JGS sara yang comel tu :)

lagipon sara mengalami kebosanan tahap maksima sekrg ni .
so bende camni la yang blh buat sara lupekan mslh . 
drpd dduk melayan perasaan tak gune jugak en . kite kene hidup ! :)
lepas ni sara nak collect semua cite cite n movie movie then dduk senyap senyap dalam bilik smbil tgk movie je . bagus kan ? hehehehe :P
oke la semua . nak facebooking n tweet tweet sebentar .
then nak sleep sleep . bubye semua .
sayang semua . muahhhh :*