♥ kesayanganku ♥

Friday, 6 April 2012

my style (:




haip ! satu lagi post mahu update .
semalam sara update pic ni kat facebook sara . gaye tidur anda !
yeahh ! kalau sara no 4 & 8 .
nak tau sebab ape ? kalau no 4 tu sebab kalau sara penat sangat balik keje ke ape ke automatik akan tidur + lena mcm tu . memang nampak tak senonoh kan tp kadang kadang kite tak sedar kite tidur cmtu :(
tapi insyaallah sara akan ubah (:
lepas tu no 8 . ye ! itulah sara . HAHA . memang sara tido style nye mcm tu .
lepas tu pelok bantal busuk kuat kuat . memang lena ok sampai pagi .
korang si blogger pulak tido cane ey ?? (:
sekian 
-.-